Connect with us

MARKETING

Reklamimi në ditët e sotme është mjaft dinamik si asnjëherë më parë. Për të prezantuar biznesin tuaj, tani më nuk mjafton vetëm të jeni prezent në internet.

Komunikimi më i shpejtë më konsumatorin tuaj tani më nuk mundë të realizohet vetëm përmes një platforme, e që mundë të bëhet edhe komplekse.

Andaj për të prezantuar në mënyrë më të mirë dhe më relaksuese produkte e reja, portali ynë do tua lehtësojnë punën tuaj.

Kjo do të ndihmojnë dhe do ta ngrit në nivel më të lartë brendin tuaj. Të gjitha bizneseve nuk ju ofrojmë vetëm hapësira reklamuese, por edhe statistika dhe të dhënë të ndryshme, të cilat do të jenë arritje më e lehtë për objektivat tuaja, si dhe do t’ju mundësojë të krijoni raporte më profesionale me klientët tuaj.

***************

ЦЕНОВНИК ЗА ПЛАТЕНО ПОЛИТИЧКО РЕКЛАМИРАЊЕ НА УЧЕСНИЦИТЕ ВО ИЗБОРНИТЕ ПРОЦЕСИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024

 

ZYRTARE.net

 

Позиција Димензија Цена
Billboard 728×90 250 денари
In article L/R 300×250 300 денари
Floater 500×500 500 денари
Takeover Full screen 1300 денари
In article banner 300×250 400 денари
In article video 300×350 400 денари
In article video sticky 300×350 400 денари
Mega billboard 300×500 1150 денари

*Прикажаните цените се за 1000 импресии

**********************************************

Kontakt:

[email protected]

+389 70 939 653

******************************************************************

NA NDIQ NË FACEBOOK