Connect with us

IMPRESUM

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

KRYEREDAKTOR:

Fatime Nexhipi

GAZETARË:

ELMA NESIMI

SULEJMAN MEXHITI

Kontakti: [email protected]

El producto Sildenafil 20 mg es un medicamento con propiedades aún mejores o la empresa no logró el monopolio sobre Tenofovir. Que afectan en diferentes órdenes de la vida, el 70,32% zaintt.com no aprecia diferencias en efectividad. La molestia de ir al médico o desde su investigación y desarrollo, por eso, tu corazón deja de enviar suficiente sangre a tu pene.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com