Connect with us

Contact

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018

E-mail: contact@zyrtare.com

SHPËRNDAJE ME MIQ!

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Kontakt e-mail: portali.zyrtare@gmail.com Shared By Fancy Text Generator

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com