Connect with us

Lajme

KF Gostivari solidarizohet me popullin e Gazës

Published

on

Pronari i KF Gostivari po jep një shembull të madh për njerëzimin duke u shtrirë çdo ditë dorën e ndihmës personave në Gaza. Kjo iniciativë kuptimplote tërheq vëmendjen dhe vlerësimin si të komunitetit lokal ashtu edhe të komunitetit ndërkombëtar.

Gaza po përjeton vështirësi të mëdha për shkak të konflikteve dhe embargove që vazhdojnë prej shumë vitesh. Përderisa kishte vështirësi edhe në aksesin e nevojave elementare të jetesës, pronari i Kf Gostivari ndërmori masa për t’i zbutur këto vështirësi. Çdo ditë, ajo bashkëpunon me kuzhinën e ushqimeve së Gazës dhe u shpërndan ushqime të nxehta dhe nevoja themelore për familjet e rrezikuara ne Gaza.Pronari i Kf Gostivari vazhdon këtë ndihmë me mjetet e veta dhe mbështetjen e vullnetarëve. Po bëhen përpjekje intensive për plotësimin e nevojave bazë si ushqim, ujë, veshmbathje dhe furnizime mjekësore. Kjo ndihmë e bën jetën e përditshme të njerëzve në Gaza pak më të lehtë dhe ngjall shpresë tek ata.
Kjo nismë domethënëse jo vetëm që përmirëson jetën e njerëzve në Gaza, por gjithashtu përforcon frymën e bashkëpunimit dhe solidaritetit në mbarë botën. Me këto kontribute pronari i Kf Gostivari konsiderohet jo vetëm menaxher por edhe ambasador i njerëzimit.
Vazhdimësia dhe ndikimi i ndihmës është bërë i mundur falë vendosmërisë dhe përkushtimit të pronarit të Kf Gostivari. Ky bashkëpunim i fortë me kuzhinën e Gazës është një shembull i shkëlqyer për të tërhequr vëmendjen ndaj krizës humanitare në rajon dhe për të inkurajuar më shumë njerëz për të ndihmuar.

Me këtë ndihmë kuptimplotë, pronari i Kf Gostivari tregon se mban një përgjegjësi të madhe jo vetëm si pronar biznesi, por edhe si njeri. Kjo sjellje shembullore na kujton të gjithëve kontributet e vogla por domethënëse që mund t’i japim njerëzimit.

NA NDIQ NË FACEBOOK