Connect with us

Maqedoni

Bujqit bllokojnë rrugën Shtip-Veles, nuk kanë ujë për të ujitur arrat e tyre

Published

on

Bujqit e Komunës së Sveti Nikollës dhe Llozovës sot në orën 12:00 kanë bllokuar rrugën Shtip-Veles në vendin e quajtur Ovçe Pole, si shenjë proteste për shkak se nuk kanë ujësjellës për të ujitur arrat e tyre.

Për momentin është bllokuar vetëm një korsi e rrugës, ndërsa komunikacioni po e rregullojnë zyrtarët policior.

Bllokimi i rrugës është parashikuar të zgjasë dy orë.

NA NDIQ NË FACEBOOK