Connect with us

OP / ED

Murtezani nga BESA nxjerr në shesh të palarat e BDI-së

Published

on

Shkruan: Hasim Murtezani

Po si mundohen aq lehtë ta manipulojnë opinionin dhe popullatën se këta janë të fokusuar për ndërtimin e shtetit europian dhe kush nuk qenka me ata është anti Europë…

Po a mendojnë këta se njerëzit kanë haruar se BDI ishte në qeveri gati 11 vite me VMRO e që sot për BDI-n kush ka bashkpunim me VMRO-n mundohen ta shpallin anti europian!

Po a bash mendojnë këta se populli ka haruar se ngjarjet më tragjike të rasteve të montuara ndaj shqipëtarëve kanë ndodhur kur BDI-ja ishte në qeveri me VMRO-n ?!

Po kujt i shesin moral dhe patriotizëm këta ?!

Këta a vërtetë mendojnë se shqipëtarët kanë haruar se rasti SOPOTI, MONSTRA, ENCIKLOPEDIA, INCIDENTET NË KALA, RASTI ALFA, INCIDENTET NËPËR AUTOBUSA, INCIDENTET NËPËR LAGJET SHQIPËTARE, VRASJA E HARUN ALIUT, LAGJA E TRIMAVE dhe shumë raste të montuara kanë ndodhur pikërishtë kur BDI ka qenë në qeveri me këta që sot thonë se janë “anti europian” e “pro rus”

Po si asnjëherë BDI nuk e morë guximin të flas për këto raste deri sa ishte në qeveri me VMRO-n ?!

Si asnjëherë nuk dolën ti thonë STOP partnerit koalicionues të tyre 11 vjeçar në atë kohë Gruevskit dhe VMRO-s ?!

Si asnjëherë nuk patën guxim për hirë të interesit të shqipëtarëve ta LËSHOJN QEVERINË DHE POZITAT QEVERITARE PËR GJITHA ATO RASTE TË MONTUARA NDAJ SHQIPËTARËVE ?!

Mjaftë më me demagogji dhe me shitje të patriotizmit të rejshëm, jeni të lexuar nga populli!

Sot patriotizëm është ta luftosh krimin dhe korrupsionin, ta zhvillosh ekonominë vendore dhe ta parandalosh ikjen e njerzëve nga vendi, gjë që ju asnjëherë se bëtë gjatë këtyre 20 viteve!

Ashtu siç e keni dënuar këtë popull me varfëri, të jeni të bindur se ky popull do të ju dënoj me VOTË në zgjedhjet e ardhshme!

Anëtar i Kryesisë Qendrore të Lëvizjes Besa!