Connect with us

Maqedoni

Mickoski: LSDM dhe BDI nuk arritën të bëjnë asnjë projekt

Published

on

Kryetari i VMRO-DPMNE-së sot në takim me qytatarët ka akuzuar qeverinë për krijim të politikave efikaseve ekonomike.

“E gjithë Maqedonia, të gjithë e dinë, edhe fëmija më i vogël e di se si është për ne Qeveria e BDI-së dhe e LSDM-së.

Ata kanë pritshmëri nga ne. Gënjyen, të paktën të kishin bërë një projekt, ne do të siguronim para, do të siguronim gjithçka. Kryetari duhet të bëjë një projekt.

Nuk ka rëndësi se çfarë është LSDM, ne po investojmë për Strumicë për qytetarët, jo për Kostadin, po investojmë për qytetarët dhe planifikojmë të japim 26 milionë euro, një pjesë e atyre parave le të jetë ujësjellësi, për t’i bërë në të paktën projekti që duhet bërë.

Këshilltarët në Këshill duhet t’i thonë të bëjë projektin, Qeveria e ardhshme e VMRO-DPMNE-së do të sigurojë para për banorët e Bansko. Është turp që 130 fëmijë pinë ujë të kontaminuar. Epo, ne mund ta premtojmë këtë dhe do ta bëjmë”, thotë Mickoski.