Connect with us

Maqedoni

Edhe një aderim në Lëvizjen Demokratike

Published

on

Kryetari i Lëvizjes Demokratike Izet Mexhiti përmes një postimi ka promovuar Gjylxhane Mehmeti magjistre e ekpnomisë.

Lëvizjes Demokratike i bashkangjitet edhe një eksperte në fushën e ekonomisë.

Gylxhane Mehmeti është magjistër e ekonomisë në drejtimin e menaxhmentit, me përvojë shumëvjeçare në profesionin e saj, poashtu e gatshme të jetë pjesë e ndryshimit të madh që po vjen në vendin tonë!

Lëvizja Demokratike është gjithmonë e hapur për të gjitha kuadrot cilësore dhe profesionale.

Vazhdojmë fuqishëm!