Connect with us

Kosovë

Nisin punimet për ndërtimin e rrugës që do të lehtësojë komunikacionin në lagjen Arbëria

Published

on

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama dhe drejtori i Investimeve Kapitale në kryeqytet, Krenar Xhaferi kanë përcjellur nga afër sot punimet në nisjen e një projekti të ri në Dragodan.

Kjo rrugë do të shfrytëzohet si bajpas për kalimin e veturave, nga rruga Ahmet Krasniqi në lagjen e Arbërisë së re, tek objektet e reja banesore.

Në njoftim thuhet se ndërtimi i kësaj rruge do ta lehtësojë komunikacionin në lagjen Arbëria.

NA NDIQ NË FACEBOOK