Connect with us

RELIGJION

Le ti kushtojmë kujdes asaj që themi…

Published

on

“Për fjalët e tyre, Allahu do t’i shpërblejë me kopshte, nëpër të cilat rrjedhin lumenj dhe ku ata do të qëndrojnë përgjithmonë…” (El-Ma’ide, 85)

Fjalët e një grupi, të thëna me sinqeritet dhe zemra të pastra ishin shkak i fitimit të mëshirës së Allahut dhe shkak i hyrjes në xhenet, ndërsa një grup tjetër, po fjalët e tyre i larguan nga mëshira e Allahut: “…dhe  qofshin të mallkuar për atë që thonë!” (El-Ma’ide, 64)

Le ti kushtojmë kujdes asaj që themi, sepse fjalët e thëna kanë peshën e tyre. 

Mesazhe kuranore

Përshtati: A. D. Islampress

NA NDIQ NË FACEBOOK