Connect with us

RELIGJION

Dhimbja – Gjithmonë të bën më të fortë

Published

onTë bën më të mirë dhe më të fortë në një mënyrë që ju as nuk mund ta paramendoni.

Ndoshta u digjet shpirti, por ju shëndrron në një person që duhet të jeni.

Allahu i Madhërishëm asnjëherë nuk vë në sprovë, e të mos jetë në dobinë tuaj.

Zoti ju dhëntë lehtësim atyre që kalojnë nëpër sprova dhe vështirësi.

Amin

Muhamed Sherif

Përshtati: A.D  Islampress


NA NDIQ NË FACEBOOK