Connect with us

Religjion

Dituria është liri! | Islam Press

Published

on“E mbreti tha: “Ma sillni mua atë (Jusufin)!” (Jusuf, 50)

Pasi që Jusufi a.s. ia interpretoi ëndrrën, mbreti i tha këshilltarit ta nxjerr Jusufin  a.s. nga burgi dhe ta sjell tek ai.

Dituria që kishte Jusufi a.s. e nxori nga burgu atë. Sot, ka plot prej njerëzve që jetojnë në burgun e paragjykimeve dhe kuptimeve të gabuara. Dituria është liri, ndërsa liria është nga gjërat më të rëndësishme që Zoti ia dha njeriut!

Mesazhe kuranore

A. D. Islampress


NA NDIQ NË FACEBOOK