Connect with us

RELIGJION

Ateisti Musliu: Majmuni e njeriu janë pothuajse njësoj – Nxehet fort hoxhë Irfan Salihu!

Published

on

Emisioni Kojshia Show, këtë javë për temë kishte “Origjinën e njeriut”. Mysafirë në studio për të folur për këtë teme kishte Kastriot Musliu biolog dhe publicist, si dhe hoxhën e njohur nga Prizreni, Irfan Saliu, shkruan Korrespodenti.

Biologu Kastriot Musliu, në këtë emision shpjegoi disa nga keqkuptimet më të mëdha sa i përket Teorisë së Evolucionit si dhe shpjegojë edhe ngjashmëritë që ka njeriu me shimpanzenë, që sipas tij, afërsia mes këtyre dy specieve është më e madhe se shimpanzesë me gorillën apo me primatët e tjerë që kanë një paraardhës të përbashkët. Pas këtyre shpjegimeve, hoxha Irfan Saliu e kundërshtoi atë, duke i thënë se kjo është vetëm një teori dhe jo fakt.

Për ta parë këtë debat, ndiqeni emisionin nga minuta 27:00.