Connect with us

Religjion

I vetmi që na kupton plotësisht është Zoti…

Published

onNjë nga gjërat më të bukura në këtë botë është ajo se Zoti i Madhërishëm i di qëllimet tona dhe Ai asnjëherë nuk do na kuptoj gabimisht, për dallim nga njerëzit të cilët edhe qëllimet më të sinqerta mund ti keqkuptojnë.

Të gjithë ne mund të lëndohemi dhe zhgënjehemi  në një far mënyre dhe i Vetmi që na kupton plotësisht është Zoti i botëve.

Para Tij i hapim zemrat tona dhe i flasim për gjërat që nuk mund ti themi para njerëzve.

Në fakt ky është ilaçi që zemrat e lënduara dhe të zhgënjyera e kërkojnë.

A. D. (Përkthim)


NA NDIQ NË FACEBOOK