Connect with us

Kosovë

Ministrja Albulena Haxhiu sot mban konferencë për media

Published

on

Kosovanews.net, mban të drejtën e rezervuar për të gjitha materialet e saj dhe nuk lejohet kopjimi i tyre, i paautorizuar.
Lajmet, të dhënat, fotografitë e videot që publikohen nëKosovanews, nuk është e lejueshme të përdoren nga askush për qëllime përfitimi.
Shfrytëzimi i të dhënave të publikuara nga Kosovanews, nga cilido medium tjetër pa leje, paraqet shkelje të të drejtave të autorit e të pronës intelektuale edhe sipas normave ligjore të zbatueshme në vend.
Kosovanews, jep mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës, që të raportojnë rastet e ndryshme që mund të kenë dhe do t’i trajtoj ato me besnikëri e prioritet.

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media