Connect with us

Religjion

Mos lejoni që zemërimi të lëshojë rrënjë në zemrën tuaj

Published

on
Mos lejoni që hidhërimi dhe zemërimi të lëshojnë rrënjë në zemrën tuaj. Ato janë helm që në fund do ta dëmtojnë shpirtin tuaj. Hiqni dorë nga dhimbja dhe urrejtja që janë pasojë e tyre.

Nëse keni bërë gabim, kthejuni të Mëshirshmit dhe lejoni që Ai t’ju shërojë. Dhe, sërish do të ndiheni të plotësuar me një zemër të ndritshme!(Mufti Ismail Menk)Advertisement

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media