Connect with us

Religjion

Çështë ajo që njeriun më së shumti e rrëzon nga froni…

Published

on
Një herë ishte pyetur Ali bin Husein r.a. se “Çështë ajo që njeriun më së shumti e rrëzon nga froni në pluhur?” Ai ishte përgjigjur: “Lutja e pranuar e atij që i është bërë padrejtësi.”

Kjo është ajo që e ka thënë edhe Pejgamberi a.s.: “Ruajuni nga lutja e atij që i është bërë padrejtësi, sepse midis saj dhe All-llahut nuk ka perde.” (Buhariu / Muslimi).

Mehas AlijaAdvertisement

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media