Connect with us

Religjion

Asnjëherë nuk do të jetë i humbur ai cili…

Published

on
Asnjëherë nuk do të jetë i humbur ai cili:

– Është në paqe me vetveten;-

I pranon të metat e veta;

– Mëson nga gabimet që i bën;

– U ndihmon tjerëve pa kushte dhe nuk flet për të;

– Ka besim të sinqertë dhe mbështetet në Zotin e tij;

– Dhe i përballon stuhitë e jetës me bindje se me ndihmën e Zotit gjithçka do kalojë dhe do bëhet më mirë.Advertisement

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media