Connect with us

Tech & Auto

Ehat Oreshka dhe Armend Miftari në një rrugëtim prej 5 mijë kilometrash drejt Norvegjisë (VIDEO)

Published

on

Ehat Oreshka dhe Armend Miftari kanë vendosur të bëjnë një rrugëtim 5 mijë kilometra drejt Norvegjisë.

Interesantja është se ata udhëtimin e tyre e bën me një veturë gati 60 vjeçe.

Armendi dhe Ehati në Ora Shtatë kanë treguar për këtë aventurë. Çka i ka shtyrë drejt marrjes së një vendimi të tillë? E kujt ishte ideja? Për sa kanë planifikuar të arrijnë në destinacionin e synuar? E shumëçka tjetër mund të mësoni përmes intervistës së mëposhtme të këtyre dy aventuristëve.

Advertisement

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media