Connect with us

Tech & Auto

Cila është mënyra për ti nxjerë paratë nga BigKommerce?

Published

on

I gjithë Ballkani por edhe vende nga Azija dhe Afrika janë të zhytur në euforinë Bigcommerce.

Një nga pyetjet që po parashtrohet pas dyshimeve se ky biznes është i dyshimtë është si mund të tërhiqen të hollat nga Bigcommerce në Binance.

Shumë qytetar në rrjetet sociale janë ankuar se mënyra e vjetër e tërheqjes për 72 orë nuk funksionon. Një gjë e tillë haset edhe blogjet e ndryshme evropiane ku shumë më tepër ngriet dyshimi se Bigcommerce është një mashtrim. Financial blog eu shkruan se kjo paraqet një skemë të dyshimtë ku rregullat e lojës nuk janë të përcaktuara. Mbetet të shihet se si do të vazhdoj kjo skemë financiare./Monitor.mk

NA NDIQ NË FACEBOOK