Connect with us

Religjion

Muhammedi a.s ka thënë “Kush e ha këtë ushqim ne mëngjes, ate dite nuk do te vuaje nga hel’mi, as nga ma’gjia”

Published

on

Muhammedi a.s ka thënë“Kush ha këtë ushqim ne mëngjes, ate dite nuk do te vuaje nga hel’mi, as nga ma’gjia”. Muhammedi a.s ka thënë“Kush ha këtë ushqim ne mëngjes, ate dite nuk do te vua’je nga hel’mi, as nga ma’gjia”.

Transmetohet nga Sa’d bin Ebi Vekkasi radiallahu anhu, se i Derguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem, ka thene:

“Kush i ha shtate hurma (axhva) ne mengjes, ate dite ai as nuk do te vuaje nga hel’mi, as nga ma’gjia”.

(Transmetojne Buhariu 10/203 dhe Muslimi 2047)

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com