Connect with us

Sport

Imer Kadriu edhe katër vite kryetar i KM Liria

Published

on

Klubi i mundjes Liria, gjatë ditës së sotme ka mbajtur kuvendin e rregullt vjetor dhe zgjedhor, në të cilin më vota unanime nga kryesia, Imer Kadriut i’u besua edhe për katër vite detyra e kryetarit të klubit tonë.

Ahmed Ademi sërish u zgjodh nënkryetar i klubit, ndërsa posti i drejtorit i’u besua ish mundësit tonë me përmasa evropiane, Fekri Memishit.Anëtarë të kryesisë u zgjodhën edhe Arsim Zejnullahu, Afrim Xhelili, Lutfi Xhelili dhe Sedat Baftiu (përfaqësues i stafit të trajnerëve në kryesi).

Shpresojmë që kryesia e klubit në katër vitet e ardhshme të arrijë organizim dhe kushte edhe më të mira për mundësit, stafin e trajnerëve dhe gjithë klubin, e këta të fundit, tu’a kthejnë me rezultate dhe arritje kulmore nga vendi dhe arena ndërkombëtare.

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com