Connect with us

Religjion

Numan Selami e zë vendin e tretë në Garat Ballkanike të Kur’anit

Published

on

Hfz. Numan Selami i shoqëruar nga prof. Jusuf Zimeri dhe prof. Lutfi Nexhipi ishte përfaqësues i Maqedonisë së Veriut në Garat Ballkanike të Kur’anit që janë mbajtur në Novi Pazar të Serbisë.

Këto gara organizohen nga Meshihati i Bashkësisë Islame të Serbisë.Numan Selami ka konkuruar në kategorinë e 30 xhuzëve, komplet Kur’anin.

Paraqitja e tij ka qenë e shkëlqyer dhe nga komisioni ndërkombëtar profesionist është cilësuar me vendin e tretë.

Numan Selami është një ndër hafizët më te ri te njohur në vendin tonë dhe më gjerë duke marrë pjesë në shume gara Kur’anore në botë dhe duke perfaqsuar vendin tonë në mënyrën më të bukur.

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com