Bekim Sali kundër hyrjes në qeveri: Nuk i takon Alternativës të jetë bashkë me Kastriot Rexhepin dhe Izet Mexhitin

Diskutime të ashpra po zhvillohen këtyre ditëve brenda Alternativës rreth mundësisë për të shpëtuar qeverinë e Zaevit dhe Ahmetit apo qëndrimit në opozitë. Deputeti Skënder Rexhepi duket më i zëshëm sa i përket hyrjes në qeveri, ndërsa ashpër kundër janë shprehur nënkryetarët Zeqirija Ibrahimi dhe Arben Labënishti dhe në veçanti Bekim Sali, ish kandidat për … Continue reading Bekim Sali kundër hyrjes në qeveri: Nuk i takon Alternativës të jetë bashkë me Kastriot Rexhepin dhe Izet Mexhitin