Connect with us

Kulturë

ERASMUS+/ Racio prezanton rezultatet e projektit “Udhëzues për mësues, si të mësojmë për ndryshimet klimatike”

Published

on

Sot Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio”  prezantoi përpara 20 pjesëmarrësve  rezultatet  e projektit të realizuar në kuadër të programit ERASMUS+, me temë “UDHËZUES PËR MËSUES Si të mësojmë për ndryshimet klimatike”

Ngjarja u realizuar në hapësirat e “Infotech Akademy”.

Të gjitha materialet do të ju dërgohen institucioneve lokale, arsimore, dhe të gjitha subjekteve që merren me leminë e arsimit. Ky projekt është realizuar në bashkëpunim me disa organizata evropiane e që ishte koordinuar nga Instituti për Menaxhment dhe Zhvillim Të Qëndrueshëm nga Franca.

“Është kënaqësi për ne si organizatë që rezultatet e këtij projekti ti shpërndaj  dhe ti pasuroj kurikulat shkollore me këtë tematike e cila është imediate për institucionet arsimore” tha Fahmi Osmani.

Produktet i prezanton prof.Naser Miftari.

Schoolture.info

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media