Connect with us

Ndryshe

E çuditshme! Salmoni me kokainë përpiqet të iki nga ferma e peshkut!

Published

on

Salmoni që hidhej furishëm në një fermë peshku në Gjermani mund të ketë qenë me kokainë, sipas një raporti të lëshuar nga zyrtarët gjermanë të mjedisit.

Zyrtarët nga Agjencia Shtetërore e Mjedisit e Nordrhein-Westfalen (e njohur edhe si Lanuv) vunë re sjelljen e çuditshme dhe të çrregullt nga Salmoni Atlantik në qershor të vitit 2020 ndërsa mbikëqyrnin një projekt të ruajtjes së specieve.

“Salmoni u fut në panik dhe u përpoq të hidhej nga uji”, tha Daniel Fey, kreu i departamentit të Ekologjisë dhe Akuakulturës, për Der Spiegel Magazine, duke shtuar se sjellja është tregues i ujit të kontaminuar. “Ishte një përgjigje ndaj një ndjenje shqetësimi”.

Në një pjesë të raportit vjetor të publikuar së fundmi të titulluar “Salmon in Coke”, Lanuv përshkruan hapat që u ndërmorën për të kuptuar sjelljen e çuditshme të salmonit.

Click Here To Join Native Media
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com