Connect with us

Tech & Auto

Zbulohet data e daljes në treg e Apple iPhone 13

Published

on

“iPhone 13” pritet të prezantohet më 14 shtator, dhe lansimi global më 24 shtator, sipas njoftimit të njërit prej “rrjedhësve” të Twitter, Jon Prosser. Megjithatë, ai zbulon disa detaje të tjera.

Ngjarja vjetore e iPhone në shtator është para nesh, dhe spekulimet në lidhje me njoftimin, paraporositë dhe lansimin e iPhone 13 janë kryesisht duke u zhvilluar. Pasi raporti sugjeroi 17 shtatorin si datën e nisjes, “rrjedhësi” Jon Prosser ofroi disa sqarime.

Në një artikull nga FrontPageTech, Prosser shpjegoi datën 17 shtator dhe shtoi më shumë detaje nga burimet e tij. Ai thotë se datat në faqen e internetit të tregtisë elektronike ishin të sakta dhe në përputhje me datat e pritshme.

Sipas burimeve të Prosser, ftesat për shtyp për ngjarjen e shtatorit lëshohen më 7 shtator për ngjarjen e 14 shtatorit. Data e 17 shtatorit është për parashitje, jo për lansim, me 24 shtator që është data e vërtetë e lansimit.

Prosser gjithashtu konfirmoi se të gjitha modelet e iPhone të ri do të jenë në dispozicion për parashitje në të njëjtën kohë.
Më parë, iPhone 12 mini dhe iPhone 12 Pro Mac nuk ishin në dispozicion për një muaj të tërë pas lëshimit paraprak

Advertisement

NA NDIQ NË FACEBOOK

Click Here To Join Native Media