Connect with us

Religjion

Si të përfitojmë mirësitë e Zotit

Published

on

– Shto respektin e prindërve, Allahu do t’i lehtësoj obligimet dhe punët e jetës.

– Shto sadakanë, Allahu do ta shtoj nafakën dhe furnizimin.

– Shto kujdesin dhe përulësinë ndaj namazit, Allahu do ta shtojë lumturinë dhe ndjenjat pozitive.

– Shto lutjen, Allahu do ta shtojë kujdesin e Tij ndaj teje.

Click Here To Join Native Media
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com