Connect with us

Religjion

Pra ju më kujtoni Mua, Unë ju kujtoj juve

Published

on

Allahu xh.sh. thotë: “Pra ju më kujtoni Mua (me adhurime), Unë ju kujtoj juve (me shpërblim). (El-Bekara, 152).

Në një ajet tjetër thuhet: Harruan Allahun (nuk i binden), prandaj Ai i harroi (nga mëshira). ”  (Et-Tevba, 67).

O rob i Zotit këto janë dy rrugë: Vet e zgjedh në cilën do shkoni. Do ta përkujtoni Allahun dhe Ai do të ju  kujtojë juve me të mira, apo do ta harroni Atë dhe Ai do të harrojë juve. Dhe nuk ka gjë më të keqe se tët harroj Allahu.  Lusim Zotin se ne do të jemi prej atyre që do të marrim shpërblimet e Zotit duke e përkujtuar Atë.

Mesazhe kuranore

A. D. Islampress

Click Here To Join Native Media

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Kontakt e-mail: [email protected]

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com