Connect with us

Lajme

Qeveria e urdhëroi AKE të gjejë zgjidhje për komentues të gjuhës shqipe në Sport klub dhe Arena sport

Published

on

Qeveria në seancën e djeshme shqyrtoi dhe miratoi informacionin për mundësinë e përmbajtjes dhe transmetimit në gjuhën maqedonase dhe shqipe të Sport Club dhe Arena Sport, të cilat transmetojnë programe në vendin tonë.

Agjencia për Komunikime Elektronike (AKE) do të krijojë një grup pune me institucionet përkatëse dhe do të fillojë të gjejë mënyrë për të zbatuar përfundimin për rregullimin e mbulimit zyrtar të gjuhës së paku tek kanalet sportive, të cilat ritransmetohen në territorin e Maqedonisë së Veriut tek publik perms rrjeteve të komunikimit, – thuhet në njoftimin e Qeverisë.

NA NDIQ NË FACEBOOK


Advertisement
Click Here To Join Native Media

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Kontakt e-mail: [email protected]

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com