Connect with us

Religjion

E besojmë Allahun por nuk e adhurojmë!

Published

on

Për fat të keq, shumë musliman besojnë në Allahun por nuk e adhurojnë atë. Pikërisht, kjo është arsye se muslimanë të tillë nuk e ndjejnë ëmbëlsinë e besimit dhe për këtë shkak në zemrat e tilla nuk ka vend për veprat që kënaqin Allahun xh.sh.

Të mendojmë, pse nuk kemi dashuri ndaj namazit, agjërimit, pse ndodh të mos e marrim Kuranin në dorë asnjëherë dhe pse na ndodh që njëherë në vit të hyjmë në xhami? Pse nuk kemi dëshirë për të agjëruar? Kjo është për shkak se nuk kemi dashuri ndaj Allahut. Kjo është për shkak se nuk e kemi thelbin e besimit, ndërsa ky është adhurimi i Zotit.

Shpresojmë se një gjendje të tillë do ta ndryshojmë në fund të këtij ramazani.

Përkthim: Islampress

Click Here To Join Native Media

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Kontakt e-mail: [email protected]

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com