Connect with us

Lajme

Qeveria solli vendim, vazhdohen masat restriktive edhe për një javë

Published

on

Me këtë vendim, parashihet që masat restriktive aktuale, të vazhdojnë edhe për një javë, gjegjësisht deri më 27 prill.

Do të thotë, ora policore do të mbetet si ka qenë. Do të fillojë në ora 20:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të ditës së nesërme.

Gjithashtu, objektet gastronimike do të jenë të mbyllura edhe për një javë.

Për propozimet tjera që gjithashtu u dorëzuan nga Shtabi i Krizës për masat pas 27 prillit, do të shqyrtohet dhe vendoset në mënyrë shtesë para 27 prillit.

.

Advertisement


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com