Connect with us

Shëndetësi

Ministri Vitia nënshkruan udhëzimin administrativ që i hap rrugë blerjes së vaksinave Pfizer

Published

on

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, e ka nënshkruar Udhëzimin Administrativ nr.01/2015 Autorizimi për Marketing për Produkte Medicinale, për te mundësuar Autorizimin për Marketing të kushtëzuar apo emergjent për vaksinat kundër COVID-19.

Sipas këtij udhëzimi vaksinat duhet ta kenë miratimin e Agjencisë Evropiane të Barnave (EMA) dhe Administratës për Ushqim dhe Barna të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (FDA).

Me këtë rast është hapur rruga për blerjen e vaksinave Pfizer.

Udhëzimi Administrativ ka hyrë në fuqi ditën e djeshme më 19 prill.

Bashkangjitur e gjeni të plotë Udhëzimin Administrativ:

https://msh.rks-gov.net/wp-content/uploads/2021/04/Udhezim-Administrativ-01-2021Shendetesi-Nr.-01-2021per-ndryshimin-dhe-plotesimin-e-Udhezimit-Administrativ-Nr.-01-2015-Autorizimi-per-Marketing-per-Produkte-Medicinale.pdf

 

The post Ministri Vitia nënshkruan udhëzimin administrativ që i hap rrugë blerjes së vaksinave Pfizer appeared first on Klan Kosova.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com