Connect with us

Kosovë

Mbetet ora policore në Kosovë, nga 22:30 deri në 05:00 të mëngjesit

Published

on

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është miratuar vendimi për masat e reja kundër Covid-19. Nga nesër, Gastronomia është e hapur deri në orën 22:00.

Kufizimi i lëvizjes do të vazhdojë, por tani nga ora 22:30 deri në 05:00.

“Nga data 19 prill (nesër), kufizimi i orarit të lëvizjes do të jetë nga ora 22 e 30 deri në ora 5 të mëngjesit”, tha ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

Gastronomia dhe qendrat tregtare do të lejohen të zhvillojnë aktivitetin e tyre në përputhje me udhëzuesin e përkohshëm për aplikimin a masave për parandalimin dhe luftimin e Covid-19.

.

Advertisement


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com