Connect with us

Ndryshe

10 thënie inspiruese poeti persian Rumi (VIDEO)

Published

on

Me siguri keni dëgjuar për poetin e njohur persian Rumin ai njihet si nektari i poezisë perse dhe mban një peshë të madhe të filozofisë universale.

Në vazhdim ju mund t’i gjeni të disa prej thënieve më inspiruese të Rumit.

Video:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com