Connect with us

Lajme

Dy ish funksionarët e BDI-së, Alimi dhe Guri mbetën pa pasaporta

Publikuar

me

Ejup Halimi dhe Ismet Guri nga BDl, nuk kanë arritur t’i marrin pasaportat nga Gjykata Pe nale, edhe pse për këtë kanë pasur ndihmë nga një prokuror.

Ejup Halimi dhe Ismet Guri nga BDI janë të dënuar me vendim të gjykatës së shkallës së parë për keqpërdorime zgjedhore./Zyrtare.net/

MË TË LEXUARAT

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com