Connect with us

Lajme

Ziberi nga Krusheva: Do të jem Kryeministër për të gjithë

Publikuar

me

Maqedonia e Veriut, është vend që ne të gjithë e duam dhe e quajmë atdheun tonë, ka kaluar shumë kryengritje, revolucione dhe luftëra në të kaluarën, gjithmonë duke luftuar për pavarësi e gjithashtu ka pasur edhe tensione ndëretnike. Ne luftuam së bashku kundër armiqve nga jashtë, dhe luftuam kundër njëri-tjetrit, kur shqiptarët kërkuan barazi, deklaroi sot kandidati i BDI-së për kryeministër, Naser Ziberi nga Krusheva.

Ai rikujtoi historikun e këtij vendi i cili në vete ngërthen histori të rëndësishme duke filluar nga ai i Kryengritjes së Ilindenit gjë që simbolzon çlirimin nga Perandoria Osmane.

Në fjalën e tij Ziberi theksoi se edhe pse luftërat ishin të domosdoshme – kurrë nuk është lufta ajo që sjell sukses, është gjithnjë paqja.

MË TË LEXUARAT