Connect with us

Lajme

Policët shqiptarë kokën ulur në Siniçan, turpërohen nga urdhërat e shefave të tyre?!

Publikuar

me

Policia po qëndron në malësinë e fshatit Siniçan për të parandaluar çdo konfrontim të mundshëm mes banorëve që kanë interesa të kundërta.

Pjesëmarrës në protesta thonë për Gazetën Lajm se policët shqiptarë po turpërohen nga urdhërat e shefave të tyre, prandaj po fshehin futyrat nga kamerat.

E nga ana tjetër, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu thotë se policia nuk është për të penguar punimet por është aty si palë e tretë e këtij kontesti. Ai thotë se nëpunësit policorë në rrugë operative kanë siguruar informacione se mund të vihet deri te konfrontimi mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit.

MË TË LEXUARAT