Connect with us

Lajme

Anketa e IPRG: Koalicioni Aleanca-Alternativa fiton zgjedhjet parlamentare, BDI radhitet e dyta

Publikuar

me

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët – Alternativa do të fitojë zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut me 27.3%, ndërsa BDI ka mbështetje prej 24.5% e votuesve. Instituti për Hulumtimin e Politikave dhe Qeverisje të Mirë (IHPQM) në periudhë 6 mujore ka realizuar anketë nëpërmjet telefonit për zgjedhjet figurat politike ne Maqedoni.

Anketa është realizuar në periudhë prej 05-08 Korrik 2020 ne lidhje me zgjedhjet Parlamentare. Hulumtimi ështe zbatuar në 1140 të anketuar, në njesin zgjedhore numër 1,2,5 dhe 6 që është ekzemplarë reprezentativë.

Gjatë procesit të anketimit janë plotësuar të gjitha karakteristikat demografike dhe specifikat e
popullatës.

MË TË LEXUARAT