Connect with us

Religjion

Qetësoni shpirtin në këto ditë të vështira, imami shqiptar sjell një ilahi të bukur

Publikuar

me

Vendet tona po dhe e gjithë bota është në një periudhë të vështirë. Imami Abdullah Ziba na sjell një ilahi të bukur e cila mund të na qetësojë disi anën shpirtërore në këto ditë të vështira.

Mesazhi që ai mundohet të përcjell me këtë Ilahi është – Dërgoji përshëndetjet e mia udhëzuesit të të gjitha kombeve, shiheni Qaben. A ka diçka më të bukur se ajo, ajo është e mbështjelle nga drita.

MË TË LEXUARAT