Connect with us

OP / ED

Sopi ka një mesazh për Selën, Kasamin dhe Gashin

Publikuar

me

Hasim Memishi Sopi
BËHUNI BASHKË…
Bëhuni bashkë për hir të ndryshimit që e presim!

Leni inatet personale dhe takohuni e flisni me njëri tjetrin, nëse thoni se bashkimi bën fuqinë, si do ta arrini atë duke vepruar ndaras!
Bëhuni bashkë sepse ashtu mund të korrni fitore, ndryshe nuk do të keni arsye që pas zgjedhjeve të na thoni të mos e braktisim vendin!
E di se nuk ju duhen këshilla, por këshillat e sinqerta i pranon çdokush!
Unë NUK ju jap ultimatume, por kërkoj mirëkuptim nga Ju si qytetar i thjeshtë i këtij vendi!
✋🙋‍♂️🙏

Advertisement

MË TË LEXUARAT