Connect with us

Lajme

Sanksionohen 284 vozitës në Shkup

Publikuar

me

NP Parkimi Publik dhe Komuna e Qendrës në bashkëpunim me Policinë e Trafikut – Shkup sanksionuan 284 automjete të parkuar në mënyrë të paligjshme që pengonin trafikun normal dhe të sigurt, njofton news33.tv përcjell GazetaExpress.

Në periudhën 3.2. Deri në 9.2.2020, 146 automjete të parkuar në mënyrë të paligjshme u hoqën me mjete speciale “merimangë” të , njëra prej të cilave (1) automjet i parkuar pa leje në një parkim të destinuar për persona me nevoja të veçanta, duke instaluar bllokues mekanik. 138 automjete u gjetën të sanksionuara në zonat e banuara, dhe nuk ishin përdorues të sektorit të banimit në të cilin ishin parkuar.

Për një zgjidhje të përhershme të bllokimeve të trafikut dhe problemin e parkimit të pahijshëm, nevojitet një kulturë më e madhe e trafikut, kështu ne Qyteti i Shkupit do të vazhdojnë me heqjen e përditshme të të gjitha makinave të parkuara në mënyrë të paligjshme dhe nga pakujdesia në komunën e Qendrës me qëllim të ngritjes së vetëdijes niveli dhe rrit sigurinë e trafikut. – thuhet në kumtesën nga zyra e informimit të Qytetit të Shkupit.

SHPËRNDAJE ME MIQ!
Advertisement

MË TË LEXUARAT

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Kontakt e-mail: portali.zyrtare@gmail.com Shared By Fancy Text Generator

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com