Connect with us

OP / ED

Qytetari denoncon: Komuna e Sarajit na merr para për shërbim që nuk e kryen!

Publikuar

me

Një banor i fshatit Sfillare i cili ka dashur të mbetet anonim përmes një letre ka denoncuar për një problem me të cilin përballen banorët e kësaj ane!

Në vijim ua sjellim letrën e plotë dërguar redaksisë ZYRTARE.net

Të dashur bashkëfshatarë kohë e fundit, Komuna e Sarajit ka nisur ti hedh në përmbarues të gjithe ata që nuk kanë paguar faturat për mirëmbajte të kanalizimit dhe për mbeturinat.

Është një padrejtësi e madhe që na bëhet për shkak të asaj se fillimisht ne nuk kemi kanalizim të tërësishm të instaluar në fshatin tonë Sfillare e pastaj pse të paguajm atë faturë kur ai kanalizim që mirmbahet as nuk filtrohet, pra i bije që po na marrin parat për një shërbim që nuk e kanë përfunuar plotësisht.

Të behemi bashkë të gjithë dhe të ndalim këtë plaçkitje që na bëhet jo vetëm neve në fshatin Sfillare por edhe të gjithë banorëve të Komunës së Sarajit.!!! SHPËRNDAJE

 

***********

Informatat që dorëzohen në këtë rubrikë jo domosdoshmërisht janë të verifikuara. Zyrtare.net jomosdoshmërisht pajtohet me qëndrimet e publikuara. 

Advertisement

MË TË LEXUARAT