Connect with us

Lajme

Koalicioni parazgjedhor ndërmjet ASH-së dhe Alternativës është strategjik

Publikuar

me

Bekim Qoku
Koalicioni parazgjedhor ndërmjet Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës është një koalicion strategjik. Është e vërtetë që ai nuk ngjall ndonjë entuziazëm të madh, por megjithatë ai është shumë i rëndësishëm dhe tepër i nevojshëm në këtë moment për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut. Sa më të zëshëm që janë e do jenë avokatët e pushtetit të deritanishëm (politikanët, gazetarët, intelektualët e ndryshëm) kundër këtij bashkimi, aq më i drejtë e më i domosdoshëm është ai. Ky fakt madje duhet t’u shërbejë dy partnerëve politik si një nxitje shtesë për të punuar më shumë drejt qëllimit të tyre.

SHPËRNDAJE ME MIQ!
Advertisement

MË TË LEXUARAT

Portali Zyrtare u themelua nga një grup gazetarësh të rinjë në vitin 2018. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të vërteta, në Maqedoni, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët – Zyrtare nuk ishte veçse një kërkesë e kohës. Kontakt e-mail: portali.zyrtare@gmail.com Shared By Fancy Text Generator

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com